logo
blomvirvel
 
stol

Behandlingar - priser

AROMAMASSAGE är en avslappnande massage med eteriska oljor (växtextrakt). Kroppen får hjälp att släppa på spänningar och de läkande processerna aktiveras. Oljorna väljs individuellt till var och en, det är milda och naturliga dofter som även doftkänsliga brukar tåla.

AROMAMASSAGE är särskillt lämpad för den som är stressad och behöver varva ner, men också vid spända muskler, hudproblem, graviditet (efter 4:e mån), för självkännedom mm.

AROMAMASSAGE är friskvård – ett njutningsfullt sätt att ta hand om sin hälsa. Eftersom vi värnar om naturen använder vi ekologiska oljor.

Oavsett hur man mår kan det vara välgörande att unna sig själv en stund då man kravlöst blir omhändertagen och slipper prestera något. Bara blunda och ta emot.

Helkroppsmassage, 60 min

725 kr

Längre helkroppsmassage, 90 min

975 kr

Rygg/axlar, ansikte/nacke och fötter, 45 min

600 kr

Ryggmassage, 30 min

450 kr

Ansiktsmassage eller fotmassage, 15 min

300 kr

Stora aromapaketet” 120 min (fotbad, helkroppsmassage, ansiktsbehandling)

1300 kr

 

”I ROSORNAS FAMN” 2 tim

Bli omhuldad med äkta rosolja -  balsam för kropp ochsjäl. Fotbad, helkroppsmassage, ansiktsbehandling+ rosprodukter (Dr Hauschka) till ett värde av 300 kr. 2 tim

1600 kr

KOMMA NER I VARV, 75 min + 5 ml olja

Avslappnande massage av rygg/axlar, ansikte/ nacke och fötter + 30 min på en musikbädd som förstärker effekten av massagen. Ta ledigt och släpp alla krav resten av dagen. OBS viktigt!

700 kr

AVSLAPPNING FÖR TVÅ

När den ene får 30 min massage vilar den andre på en varm musikvattensäng – sen byter ni.

550kr/person

 

 

linje