logo
blomvirvel
 
stol

Behandlingar - priser

AROMAMASSAGE - Ingrid Larris

AROMAMASSAGE är en avslappnande massage med eteriska oljor (växtextrakt). Kroppen får hjälp att släppa på spänningar och de läkande processerna aktiveras. Oljorna väljs individuellt till var och en, det är milda och naturliga dofter som även doftkänsliga brukar tåla.

AROMAMASSAGE är särskilt lämpad för den som är stressad och behöver komma ner i varv men också vid spända muskler och för självkännedom. En stilla stund att landa i sig själv.

AROMAMASSAGE är friskvård – ett njutningsfullt sätt att ta hand om sin hälsa. Eftersom vi värnar om naturen använder vi ekologiska oljor.

Oavsett hur man mår kan det vara välgörande att unna sig själv en stund då man kravlöst blir omhändertagen och slipper prestera något. Bara blunda och ta emot.

Helkroppsmassage, 60 min

825 kr

Längre helkroppsmassage, 90 min

1200 kr

Rygg/axlar, ansikte/nacke och fötter, 45 min

675 kr

Ryggmassage, 30 min

500 kr

 

”I ROSORNAS FAMN” 2 tim

Fotbad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling med äkta rosolja - balsam för kropp och själ. + rosprodukter från Dr Hauschka, värde 500 kr.

1650 kr

MASSAGETERAPI - Stefan Humbla

För dig som kund passar mina behandlingar lika bra om du har fysiska besvär som du vill ha hjälp med, eller om du vill ha en behandling som känns stärkande och ökar din kroppskännedom. ”Kraftfull massage i lugnt tempo” är ett sätt att beskriva behandlingarna, det passar lika bra idag som för 15 år sedan då jag började min verksamhet.

Massageterapi

60 min - 825 kr

90 min. - 1200 kr

45 min - 675 kr

30 min - 500 kr

 

 

linje